Alt dette betyr at jeg ikke har hatt særlig overskudd til å trene og derfor har jeg latt være. Det er vel viktig å lytte til hva kroppen prøver å si. Jeg skal til Oslo igjen imorgen og satser på en treningsøkt på onsdag. Jeg gleder meg veldig til å sette bena på Elixia igjen, for det har jo i grunnen vært mitt andre hjem de siste årene:)
I desember skal jeg ha praktisk eksamen i CardioEnergy, som er en effektiv kondisjonstime hvor man kommer høyt opp i puls og får svettet skikkelig. Selve kurset tok jeg i mai i år, men på grunn av at jeg var midt i eksamenstiden da måtte jeg utsette eksamenen. Jeg har funnet musikk til eksamen for 16-17 minutter, noe som er litt i overkant av det vi har lov til. Den siste sangen blir nok avsluttet litt før med tanke på at det kun er uttøyningen. Det er ikke sikkert at jeg ønsker å jobbe som instruktør enda, men nye utfordringer er alltid gøy!!
Jeg var hjemme med syk 6-åring idag og så derfor mitt snitt i å snekre sammen hjemmelagede knekkebrød i lavkarbo-style. Oppskriften er hovedsaklig Fotballfrue sin, men jeg droppet noe av solsikkefrøene til fordel for gresskarkjerner.
Ingredienser:
125 gram mandler
60 gram hasselnøtter
2,5 dl solsikkekjerner
0,5 dl gresskarkjerner
2,5 dl sesamfrø
2 spiseskjeer fiberhusk (fungerer som bindemiddel, kjøpes på for eksempel Coop Mega
5 dl vann
1,5 teskje salt
How to?
Sett ovenen på 160 grader varmluft
Legg bakepapir på to stekebrett
Mal mandler og hasselnøtter i en kjøkkenmaskin
Bland alt det tørre
Hell i vannet og rør godt slik at fiberhusken blir fordelt skikkelig. Vi liker ikke knekkebrød som bare brekker:)
La røren stå noen minutter så den blir tykk
Fordel røren på brettene med en slikkepott. Her kan det lønne seg å bruke en som ikke er for myk for da kan det være en utfordring. Før jeg kjøpte min råsa pleide jeg å bruke fingrene til å forme deigen.
Du kan med fordel rute opp knekkebrødene før du setter de i ovnen, ett øverst og ett nederst.
Etter 35 minutter bytter du plass på brettene og steker de i nye 35 minutter (totalt 70 minutter).
Avkjøl på rist til de er kalde og da kan du legge de i en lufttett boks/pose.
Et lite OBS; dersom du lager de for tykke, vil de bli myke, da trenger de lengre steketid.
Smaker kjempegodt med smør, ost og paprika eller Tine krydderost:) Lykke til!
Nam! Dette så godt ut. Får laget dette på torsdag (når stipende kommer) Hihi..
SvarSlettJa det må du:)) kjekt å ha som niste!
SvarSlett