tirsdag 27. november 2012

Julestemning

Igår hadde jeg en travel og fin mandag. Jobb BI - jobb Gina Tricot - trening - Homeland på tv. I og med at sistnevnte ikke begynner før 2240 så kom jeg meg ikke i seng før nærmere midnatt.

Endelig føler jeg meg frisk igjen slik at treningen kan bli prioritert og klarer å holde tempo oppe i hverdagen. Jeg tar det fremdeles litt rolig på trening, og milslukeren må nok vente en stund til - men noe trening er bedre enn ingen. Andreas er sent hjemme idag så det blir ingen tur på Elixia, men jeg lurer på om jeg skal gå meg en kjapp tur når han kommer hjem. Det er deilig med frisk luft.

Ellers har jeg skikkelig julestemning og den har allerede vart noen uker. Røkelse med kanelduft tenner jeg så ofte jeg kan, og jeg kjenner at jeg klør i fingrene etter å henge opp julestjerne og julekuler. For å ikke snakke om julegaveshopping:) Oh store glede!! Jeg tror julestemningen kom så tidlig i år på grunn av at jeg ikke har noen eksamener å lese til og dermed kan jeg bare nyte førjulestresset og forøvrig ikke er stress....

På jobben på BI idag delte vi ut gløgg, klementiner og pepperkaker til studentene, mens vi spilte julesamger og pyntet juletre. De fortjener et lite avbrekk i lesingen syns vi!

Håper å få tatt bilder av mine småtroll i ettermiddag, slik at jeg får laget julekort... Men de er ikke så glad i å bli stilt opp til fotografering, så vi får se hva det blir til. Ha en fin tirsdag videre!

2 kommentarer: